Søt musikk

sweet musicHar du problemer med å finne den perfekte stemningmusikken til din stevnemøte? Ikke fortvil, her kommer tips, som kommer til å høyne stemningen, og øke sjansen for å få en suksessfull kveld!

Se an typen

Før du setter på det du tror er den perfekte musikken, sørg for at du har gjort litt research først. Er dette den håpløse romantikeren, eller den litt tøffe typen? Det er ikke alle som setter pris på de søte vokalene i en myk, klassisk, romantisk, musikk, og kan fort gjøre stevnemøtet ubehagelig. Samtidig kan det være helt feil å sette på romantisk 70-tallsmusikk med ett heftig, lite, “soft” gitarriff.

Høy stemningen, ikke volumet

Husk du er ikke på konsert, med mindre du faktisk har stevnemøtet på en konsert. Sitter dere under en koselig middag, er det ikke greit å øke volumet på musikken så mye, at du knapt kan høre hva din framtidige kone eller mann, partner, eller bedre halvdel, har å si. Stevnemøter er for å snakke med hverandre, lære å kjenne hverandre. Dette kan så absolutt ha en del med din musikksmak å gjøre, men det er ikke rette tidspunkt å overdøve den du er på date med. Høy musikken ved søt musikk som surrer i bakgrunnen og hindrer den kleine stillheten som ofte kan oppstå under slike situasjoner.

ingen allsang

Med mindre du og din fremtidige har tatt inn på en halvliter, er det ikke bra med allsang. Er du ikke på en karaokebar, kan du holde din artistdrøm inne til forholdet går til det neste steg. Dette er igjen ingen tid for å fremheve musikken, men den du sitter med. Bruk musikken til å forføre han, eller henne, til en kveld som man kan finne i minneboken for alltid. Velg også musikk som kan være en klassiker, som man kan høre om igjen og om igjen. Musikken kan nemlig bli et minne om den romantiske kvelden, og da er kanskje ikke landeplager rett å spille. Lykke til!

 

Laisser un commentaire

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*